Het dossieroverzicht

 

Het dossieroverzicht omvat een lijst van alle dossiers in Kleos. U kan in deze lijst navigeren om een overzicht te krijgen van al uw dossiers. Klik met de rechtermuisknop op de lijst van de dossiers om het contextuele menu te activeren. Dezelfde functionaliteiten zijn ook beschikbaar in de rechterbovenhoek van het scherm.

Zoeken

De eenvoudigste manier om een dossier te zoeken is via het snelzoekvak. Het snelzoeken zoekt dossiers op basis van beschrijving, de referentie of partijen.

U kan het snelzoekvak ook gebruiken om toegang te krijgen tot uw opgeslagen zoekopdrachten en laatste acties.

Via geavanceerd zoeken kan u meerdere velden combineren. Indien u een zoekopdracht wil annuleren volstaat het om het geavanceerd zoekscherm te sluiten. Klik op “Ledig criteria” om een nieuwe geavanceerde zoekopdracht te starten of om een lijst van alle dossiers te tonen.

Nieuwe dossiers toevoegen

Het is mogelijk om nieuwe dossiers toe te voegen of te wijzigen vanuit het dossieroverzicht. Hiervoor klikt u

  • op het + icoon
  • via de rechtermuisknop
  • + Nieuw in het menu rechtsboven.

Functionaliteiten overzicht

  • Sorteren: klik in het overzicht op de naam van de kolom
  • Filteren: klik op de trechter naast de kolomnaam. U kunt zo meerdere kolomfilters combineren.
  • Volgorde van de kolommen: deze kan u ¬†wijzigen door ze te verslepen
  • Weergave: klik met de rechtermuisknop op een willekeurige kolomkop en selecteer of deselecteer de kolommen dewelke u wilt weergeven of verbergen.
  • Openen dossier:¬†klikt rechtsboven op Openen of dubbelklik op het dossier

Undien u terug wil keren naar de standaardinstellingen, klikt u op het pictogram van de configuratie in de linker benedenhoek van het scherm.

Deelvenster

Aan de rechterkant van het scherm kan u een overzicht van de dossiers georganiseerd per type bekijken. U kunt de woordenwolk en de grafiek gebruiken om te filteren per dossiersoort. U kunt dit deelvenster dossieroverzicht weergeven of verbergen door te klikken op het pijltje.

BE/NL - Dossiers - Het dossieroverzicht