De verschillende zoekmogelijkheden

 

De zoekfuncties zijn ontworpen om op een eenvoudige manier en wanneer u het wil documenten terug te vinden.

De algemene zoekopdracht is de eenvoudigste manier om informatie terug te vinden. Deze bevindt zich in de rechterbovenhoek van het scherm. U vindt alle dossiers, documenten, agenda-items, taken en activiteiten die overeenkomen met de zoekcriteria met de bijbehorende beschrijving terug. Uw laatste zoekopdrachten worden daarbij automatisch opgeslagen.

Alle Kleos schermen bevatten een snelzoekvak Via het snelzoekvak vindt u alleen de items met betrekking tot het actieve scherm. Zo zal bijv. het snel zoeken van de dossiers alleen zoeken in de dossiers, en het snel zoeken van taken zal enkel taken weergeven. Alle snelzoekvakken zijn geconfigureerd om de meest voorkomende zoekcriteria te gebruiken.

  • De zoekcriteria voor de dossiers: naam, referentie, en beschrijving.
  • zoekcriteria voor documenten : naam en beschrijving.

De snelzoekvakken bewaren ook de laatste zoekopdracht.

In alle Kleos schermen kunt u naast het snelzoekvak de geavanceerde zoekfunctie vinden. Het geavanceerd zoeken stelt u in staat om alle beschikbare velden te combineren en zo complexe zoekopdrachten samen te stellen.

U kan criteria voor een geavanceerde zoekopdracht bewaren om ¬†opnieuw te gebruiken voor toekomstige zoekopdrachten. Stel hiervoor de criteria samen en klik op “Opslaan”. Op deze manier zal deze zoekopdracht beschikbaar zijn in ‘Opgeslagen filters “

2016-08-24 (20)