Infodruppels

Het eerste wat u zal opvallen in de interface zijn de groene infodruppels. De infodruppels bevatten informatie over nieuwe functionaliteiten.

Automatische lijst

Het dossierscherm toont automatisch een overzicht van alle dossiers. Deze functionaliteit laat u toe om te beginnen werken in dossiers zonder een zoekopdracht te lanceren.

 

Snel zoeken

Het veld “Snel zoeken” integreert de zoekopdrachten op naam, referentie of omschrijving van het dossier. Dit zijn de meest gebruikte zoekcriteria. De integratie ervan in het snelle zoekveld zal zorgen voor tijdswinst.

Menubalk

De meest frequent gebruikte handelingen zijn beschikbaar in 1 muisklik. Onder het menu “Meer” in de menubalk vindt u de minder frequent gebruikte handelingen.

 

Rechtermuisknop

U kunt  de rechtermuisknop gebruiken om activiteiten uit te voeren.

 

Navigatiebalken

Het dossierscherm beschikt over twee verschillende navigatiebalken. Met de bovenste balk navigeert u tussen de verschillende modules en onderdelen van Kleos. Met de blauwe balk er net onder navigeert u binnen het dossier. Enkel de informatie over het dossier zal getoond worden.

 

Menubalken

U vindt de menubalk altijd dichtbij de relevante informatie. De menubalk die bijvoorbeeld bij het luik “Partijen” staat, bevat slechts functionaliteiten die eigen zijn aan partijen in het dossier.

 

Agenda

De visualisatie van de agenda zorgt voor meer duidelijkheid en gebruiksvriendelijkheid. Zoals in de andere schermen, vindt u bovenaan een menubalk.

 

Aanvullende informatie

Sommige schermen zijn aangepast zodat deze alleen de belangrijkste informatie tonen. De minder frequent gebruikte informatie is standaard niet zichtbaar. De titel “Aanvullende informatie” duidt de beschikbaarheid van deze extra informatie aan. Klik op het kleine pijltje om deze informatie te tonen.

 

“Home-knop”

De “Home-knop” brengt u altijd terug naar de desktop.

 

“+ knop”

Met de “+ knop” kunt u snel nieuwe gegevens aanmaken. U hoeft hiervoor niet naar een specifiek scherm te navigeren.

 

Help

Via “Help” in het hoofdmenu krijgt u toegang tot onze supportpagina’s.

 

Configuratie van de desktop

De configuratie van Kleos is beschikbaar via dit icoon. U kan hiermee uw desktop aanpassen naar keuze.