Basisconfiguratie van het Kantoor

Het wordt sterk aanbevolen om de belangrijkste informatie van het kantoor te configureren, zoals de naam van uw bedrijf, het adres en de leden van het kantoor. Deze informatie wordt gebruikt om de documenten en de communicatie met uw klanten en de verschillende partijen van de dossiers te personaliseren.

Ga naar het configuratiescherm en selecteer het tabblad “Kantoor” om de informatie over uw kantoor in te voeren.

 

 

 

 

Klik op Openen om de gegevens te wijzigen

 

Kleos maakt een identiteit aan en gebruikt die om uw kantoor te identificeren. Deze identiteit is in Kleos permanent aan uw advocatenkantoor gekoppeld.

U kunt ook uw bedrijfslogo invoeren. Kleos kan dit logo gebruiken om uw documenten te personaliseren. Om een logo in te voeren, klikt u op het gebouwpictogram op het tabblad Algemeen van het venster.

 

 

 

 

Kleos ondersteunt de meest voorkomende bestandsformaten, zoals jpg, png en bmp. De aanbevolen grootte van de afbeelding is in de orde van 300KB.

In dit stadium is het belangrijk om het aantal licenties te bekijken. Denk eraan dat u Kleos kunt installeren op zoveel toestellen als u wilt, maar u kunt dezelfde gebruikersnaam slechts op één computer tegelijk gebruiken. Het aantal licenties beperkt het aantal leden van uw kantoor die Kleos kunnen gebruiken.

Selecteer de optie ‘Contract & Rechten‘.

 

 

 

 

Klik vervolgens op het icoon ‘Contractbeheer’.

 

 

 

Het venster ‘Contractbeheer’ toont de informatie over het aantal beschikbare licenties, de vervaldatum van de licenties en de beschikbare ruimte voor gegevensopslag.

Raadpleeg Configuratie van Kleos-accounts en -profielen  als u nieuwe kantoorleden wilt opgeven, Kleos-licenties wilt toewijzen aan kantoorleden of de autorisatieprofielen van gebruikers wilt wijzigen.

 

 

DOWNLOAD DOCUMENTATION
User Manual
DOWNLOAD PDF
Full Kleos Manual
DOWNLOAD PDF