Hoe (de) activeer en reactiveer ik relaties

 

Om te voorkomen dat relaties die u niet meer wilt gebruiken nog getoond worden, kunt u deze deactiveren Klik op de optie deactiveer om een relatie te deactiveren Bij een zoekopdracht wordt standaard gezocht binnen de actieve relaties Via geavanceerd zoeken kunt u gedeactiveerde relaties toevoegen aan uw zoekopdracht Gedeactiveerde relaties worden getoond met een grijs pictogram. Indien gewenst kan u een gedeactiveerde relatie gebruiken Het is niet nodig om een gedeactiveerde relatie opnieuw te activeren alvorens te gebruiken, maar het wordt wel aangeraden. U kunt een relatie heractiveren door te klikken op de “heractiveren”-optie.

NL - Hoe (de) activeer en reactiveer ik relaties