Deaktivace a opětovná aktivace osob

 

Deaktivace osob je mechanismus pro vyloučení osob, které již nadále nechcete používat. Pro deaktivaci osoby klikněte na „Deaktivovat“. Ve výchozím nastavení pak není možné deaktivované osoby vyhledat. Pro vyhledání i deaktivovaných osob můžete použít Pokročilé vyhledávání. Deaktivované osoby jsou zobrazeny šedou barvou. Deaktivovanou osobu můžete použít, pokud je to skutečně nutné. Není nutné osobu reaktivovat, ale je to doporučeno. Pro reaktivaci osoby klikněte na „Reaktivovat“.

CZ - Deaktivace a opětovná aktivace osob